Evenimente - 3-11-2018
Data eveniment : 02.11.2018 ... 04.11.2018
O nouă ediție a Festivalului Vinului, la Arad

O nouă ediţie a Festivalului Vinului a fost programată să se desfăşoare în primul sfârşit de săptămână din luna noiembrie, la eveniment organizatorii invitând producători de vin din judeţul Arad şi din alte judeţe din vestul ţării şi artişti apreciaţi la nivel naţional.

Festivalul Vinului, ediţia 2018, va avea loc în perioada 2-4 noiembrie, în Parcul Pădurice, din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor, unde, pe lângă degustări de vinuri şi produse specifice unei astfel de sărbători va fi prezentat şi un consistent program artistic cu muzică de petrecere, muzică uşoară şi muzică populară.

Până acum, organizatorii, Primăria Municipiului Arad şi Centrul Municipal de Cultură Arad, au confirmat prezenţa producătorilor Elite Wine (?iria), Enoris (Arad), Cramele Miniş (jud. Arad), Wine Reprezentative (Miniş), Ando Wine Concept (jud. Arad), Kaiser Wein (Pâncota), Cramele Diosig (Bihor), Cramele Recaş (Timiş) care vor oferi pentru degustare şi vânzare vinuri albe şi roşii, dar şi must.

Pe lângă vinuri, participanţii la festival vor mai putea să deguste o gamă diversă de brânzeturi dar şi produse tradiţionale specifice judeţului Arad.

În cadrul festivalului, într-un cort care va fi amplasat în Parcul Pădurice vor avea loc, zilnic, degustări de vinuri şi prezentări de produse, la care au fost invitaţi să participe somelieri din judeţul Arad şi din alte judeţe, dar şi reprezentanţii cramelor din judeţul Arad.

Evenimentele vor fi dedicate reprezentanţilor HoReCa dar şi publicului.

Totodată, în cele trei zile ale festivalului vor fi organizate spectacole artistice cu muzică de petrecere, muzică lăutărească, muzică uşoară şi muzică populară invitaţii speciali fiind Fanfara Shukar din 10 Prăjini, Ellie White, Rona Hartner cu taraful Bucureşti şi numeroşi solişti de muzică populară din provinciile istorice ale ţării şi din judeţul Arad.

Festivalul Vinului are ca scop, pe lângă oferirea a trei zile de distracţie şi voie bună, şi promovarea producătorilor de vin din judeţul Arad dar şi promovarea Aradului ca destinaţie turistică, în special a zonelor unde se poate practica turismul viticol.

Programul concertelor:
Vineri, 2 noiembrie 2018
Orele 14.00 – 22.00
Dj Sebuh
Fantasia
Fanfara Transilvania
Fanfara Shukar din 10 Prăjini
White Mahala

Sâmbătă, 3 noiembrie 2018
Orele 12.00 – 22.00
Dj Sebuh
Arthur in Neverland
I Band
Ellie White
Alessis
Rona Hartner cu taraful Bucureşti

Duminică, 4 noiembrie 2018
12.00 – 22.00
Spectacol folcloric
Dj Sebuh
Liliana Laichici (Banat),
Alina Pinca (Sibiu),
Bogdan Toma (Hunedoara),
Paul Ananie (Maramureş),
Angelica Flutur (Moldova),
Monica Groza,Paula Paşca,
?tefan Muntenaş, Daniela Dudaş,
Daniela Han, Orchestra "Doina
Mureşului", Ansamblul Folcloric
"Crăişorii Moţilor", Ansamblul
Folcloric "Tradiţii Arădene",
Ansamblul Folcloric "Liliacul"


Total rezultate: 1 Pagina: 1 <<< 1 >>>
 
 
Calendar evenimente
 
Noiembrie 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
19

 
Întrebarea Lunii
 
Considerați că Street Food Festival Arad a fost un eveniment reușit?

  DA
  NU

[ Rezultate | Sondaje ]

Voturi: 41

 
Meteo
 
 
Certificări
 


 


Primaria Arad: cod 310130, Arad, Blvd. Revolutiei, nr. 75 Tel: +40 257 281850, Fax +40 257 284744
© 2009, ALIAS Com & Primăria Arad, All Rights Reserved